Informatie over steunzolen op maat

Contact opnemen

Steunzolen op maat

Zoek je naar professionele podotherapie in Heesch voor op steunzolen op maat? Bij Podotherapie Brenda Hendriks ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om comfortabel en pijnvrij te kunnen bewegen. Met onze deskundige podotherapeuten en geavanceerde technologie bieden wij op maat gemaakte steunzolen die specifiek zijn afgestemd op jouw voetproblemen.

Waarom kiezen voor steunzolen van Podotherapie Brenda Hendriks?

  1. Deskundige podotherapeut: ik sta voor je klaar om een grondige analyse van je voetproblemen uit te voeren. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw klachten en streven naar een holistische benadering van je gezondheid.
  2. Geavanceerde Technologie: bij Podotherapie Brenda Hendriks maken we gebruik van geavanceerde technologische hulpmiddelen, zoals 3D-scans en ganganalyse, om een nauwkeurig beeld te krijgen van je voetstand en looppatroon. Op basis van deze gegevens ontwerpen we steunzolen die perfect passen bij jouw unieke behoeften.
  3. Op maat gemaakte steunzolen: geen voet is hetzelfde, daarom geloven wij in op maat gemaakte oplossingen. Onze steunzolen worden vakkundig vervaardigd om de drukverdeling te optimaliseren, pijn te verminderen en je mobiliteit te verbeteren.
  4. Brede expertise: of je nu last hebt van platvoeten, hielspoor, knieklachten of andere voetgerelateerde problemen, onze podotherapeuten hebben brede expertise en kunnen diverse aandoeningen effectief behandelen.
  5. Persoonlijke aandacht: bij Podotherapie Brenda Hendriks hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om je goed te informeren over de oorzaak van je klachten en bespreken samen het behandelplan.

Neem vandaag nog contact op!

Investeer in je gezondheid en welzijn door te kiezen voor op maat gemaakte steunzolen van Podotherapie Brenda Hendriks in Heesch. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om comfortabel en pijnvrij door het leven te gaan. Je voeten verdienen de beste zorg!

Podotherapeutische (steun)zolen

Deze zolen worden ook wel steunzolen of inlegzolen genoemd. Deze zolen kunnen u helpen om van uw voetklachten af te komen.

Podotherapeutische (steun)zolen

De zolen ondersteunen uw banden, spieren en gewrichten om u beter en comfortabeler te laten lopen. Ook kunnen ze uw stand en looppatroon verbeteren.

Teenorthesen

Een teenorthese is een hulpmiddel dat volledig op maat wordt gemaakt van zacht siliconenmateriaal.

Teenorthesen

Dit ‘teenstukje’ kan helpen om de stand van de tenen te corrigeren en drukplekjes en wrijving van of tussen de tenen te verminderen en voorkomen.

Tapetherapie

Tapen is een behandelmethode voor overbelasting of sportletsel. Een medical taping kan spieren, pezen, bindweefselbanden en andere structuren ontlasten.

Tapetherapie

Het kan als voorlopige therapie alvast pijnvermindering geven in afwachting van de definitieve therapie, bijvoorbeeld podotherapeutische zolen.

Manuele therapie voor de voet

Heeft u last van gewrichten in uw voet of enkel? Dan kan manuele therapie van Podotherapie Brenda Hendriks de uitkomst bieden.

Manuele therapie voor de voet

Is de boosdoenende plek in uw voet, enkel of onderbeen bekend? Dan worden er snelle, korte bewegingen gemaakt om de vastzittende gewrichten los te maken.

Instrumentele behandeling

U kunt bij Podotherapie Brenda Hendriks terecht voor een instrumentele behandeling. Deze behandeling wordt ook wel voetbehandeling genoemd.

Instrumentele behandeling

Met een freestechniek of een scalpel kunnen bijvoorbeeld likdoorns of eelt worden weggehaald.

Nagelbeugels

Nagelbeugels worden gebruikt bij ingegroeide nagels of wanneer een nagel dreigt in te groeien. Er zijn diverse mogelijkheden.

Nagelbeugels

Ook worden nagelbeugels toegepast bij tunnelvormige nagels, zogenaamde hyperconvexe nagels. De beugel corrigeert de stand van de nagel en voorkomt en verhelpt ingroei.

Waarom mijn praktijk?

Tijdens uw eerste afspraak zult u kennis maken met Brenda Hendriks. Na een uitgebreid vraaggesprek onderzoekt ze de oorzaak van uw klacht. Zij onderzoekt en test de stand en bewegingsmogelijkheden van je voeten, knieën, heupen en rug. Daarnaast analyseert ze uw gangpatroon. Aan de hand hiervan beoordeelt zij de aard van de klacht en of u in aanmerking komt voor een podotherapeutische behandeling.

Contact opnemen

Wat klanten zeggen

Hele fijne ervaring met Brenda! Brenda is efficiënt, duidelijk, effectief en een aangenaam persoon.
Ze bestudeert zorgvuldig je voeten en stand van de benen. Daarna volgt er een uitgebreid onderzoek.
Ik zou haar zeker aanraden in mijn omgeving. Ik loop als een kievit op haar zooltjes.

Met onze oudste zoon van 9 lopen we bij Podotherapie Brenda Hendriks voor steunzolen. We werden hier goed geholpen, ze luistert naar de klachten van de patiënt. Ze legde goed naar hem uit wat ze voor onderzoekjes ze ging doen. Daarnaast mocht hij zelf zijn eigen zooltopper kiezen. Hoe cool echte legerprint op je zolen. Kortom, fijne laagdrempelige praktijk waar de cliënt gezien en gehoord wordt.

Wij zijn bij Brenda geweest voor steunzolen voor onze zoon. We hebben deskundig advies gekregen en nam de tijd voor ons.
Onze zoon was een keer met zijn schoenen in het water geweest waardoor de zool nat was geworden, we konden snel terecht om deze weer te maken

Mijn 👣👣en mijn Podotherapeut Brenda Hendriks. Al jaren zorgt Brenda voor professionele, op maat gemaakte in inlegzooltjes voor in mijn schoenen. Deze worden met de grootste en nieuwste technieken vakkundig aangemeten. Je loopt er zo mee weg. Ook mijn ortheses voor mijn tenen zitten perfect en ondersteunen ze goed!! Kan er kilometers mee maken op mijn wandelingen in de natuur en/of stad. Dank je wel Brenda voor jou professionele vakvrouw schap!! Vooral namens mijn 👣👣

Brenda neemt ruim de tijd om te luisteren naar je klachten. Daarna analyseerde ze mijn voeten en benen uitgebreid. Als het nodig is, past ze je stolen aan.
Je kan parkeren voor de deur en ze zit vlak bij de afslag van de snelweg. Ik ben tevreden!