Over mij

Ik ben sinds 2004 werkzaam als podotherapeut. Van nature ben ik een zorgzaam, behulpzaam persoon met passie voor mijn vak: podotherapie. Wat mij drijft is de waardering van iemand als deze na mijn therapie weer lekker kan lopen. Of dit nu een sporter is met knieklachten, een reumapatiënt met vergroeide tenen, een kind met hielklachten, of wanneer de leeftijd zich laat voelen. Ik help mensen om niet te blijven stilstaan maar zoveel mogelijk verder te gaan in het leven. En dat doe ik met veel enthousiasme.

Ik begon aan de opleiding podotherapie, omdat het een creatief en praktisch vak is. In combinatie met het zorgzame en contact met mensen, maakt dit het ideale beroep voor mij.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als zelfstandig podotherapeut in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Dit gespecialiseerde ziekenhuis is toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Hier heb ik nauw samengewerkt met orthopedisch schoenmakers en revalidatieartsen en hebben we hele mooie resultaten behaald.

Door de samenwerking met orthopedisch instrumentmakers heb ik ervaring opgedaan met mensen met een geamputeerd been. Door bijvoorbeeld een steunzool of teenorthese aan het gezonde been, breng je de balans tijdens het lopen terug.

In 2023 heb ik de stap gemaakt om mijn praktijk te verhuizen naar Heesch. Doordat de praktijk aan huis is gevestigd kan ik de passie voor mijn werk en mijn gezin beter combineren.

U bent van harte welkom in mijn praktijk.
Brenda Hendriks

Interesse in een van de mogelijkheden?

Afspraak maken